11 June 2014

Stock Updated

Share
Assalamualaikum....

Hari ni saya nak update stock dekat anda semua. Pada yg bertanyakan pada sy melalui whatsapp..

Kekakak...ada tak milux oven?

Oven MILUX ada 3 saiz :-

55 liter - RM580 (stock masuk hari Jumaat depan)

75 liter - RM680 (stock yg ada kurang dari 5 unit jer)

100 liter - RM780 (stock tinggal 2 unit jer)

Harga dah including postage dah..sy bukan nak charge extra charges (NO HIDDEN CHARGES)


100 litter tu sebesar bonet kereta Myvi!. Whatsapp 013-2910196 yer...



Mixer 5 litter 'The Baker' - Ada 2 warna...marron menawan dan silver idaman kalbu

Harga : RM520 including postage

Ni harga borong...harga asal RM600...jadi mari rebut peluang ni..





Whatsapp 013-2910196


10 June 2014

Nak tengok kedai...

Share
Assalamualaikum.........

Ramai yg sms/whatsapp sy berkenaan dengan 'kedai'...

Siap nak pergi tengok lagi...

X percaya kah?

Mungkin sebab sy jaaaraang mengupdate blog...

Tapi sy adalah blogger tegar dari 2008 lagi...

Kalau nak menipu dah laaamaaa dah kan?

Next week ada delivery ke KL..

Ada yg nak beli heavy duty machine tak?

Whatsapp sy yer.......




















28 May 2014

Peluang berniaga

Share
Assalamualaikum,

Saya nak anda berniaga...

Saya nak anda berjaya...

Jangan risau duit xde...

Rezeki? Allah yg bagi...

Saya buka jualan pre-order untuk super hot selling 5 litter mixer The Baker

Deposit RM100

Stock sampai selepas 18 June 2014

Boleh whatsapp sy 013-2910196

Jangan lepaskan peluang ini!!!!








27 May 2014

Oven Milux

Share
Assalamualaikum,

Salam 27 Rejab 1435 H....lagi 33 hari ke bulan Ramadhan...jika diizinkan Nya...


Yang bertanyakan oven MILUX, kami ada beberapa saiz :-

55 litter

75 litter

100 litter (besar macam coffee table)

Harga masih lagi dijual dengan harga borong yer...


Nampak tak penuh bonet kereta?

Boleh direct whatsapp sy 013-2910196





Blog Widget by LinkWithin