10 January 2014

Share
Assalamualaikum,



Iklan dari owner Butik Jari Emas dan peluang kepada online vendors yang nak ada tapak untuk berniaga. 

Alamat butik di:-
24A, 1st Floor,
Jalan Nagasari E 36/E,
Seksyen 36, Shah Alam,
Selangor.

Landmark : Giant, Jalan Kebun

Butik Jari Emas akan mengendalikan in-house vendor di ruang kami. Ini adalah bertujuan untuk memberi peluang kepada peniaga online untuk memiliki ruang tetap sendiri dengan harga minima.

Bagi yang berminat boleh whatsapp sy di 013-2910196


Peluang hanya datang sekali… bertindak sekarang…









10 December 2013

Bantuan untuk Anak Yatim

Share

Assalamualaikum bloggers,

Memang dah lama bersawang blog ni tapi saya masih disini melakukan aktiviti yang sama. No more baking...tu jer bezanya...

Disini saya ingin menyeru keperihatinan anda bagi membantu rumah anak yatim sekitar Kuantan yang dilanda
 banjir yang teruk.



Bantuan seperti pakaian sekolah, kasut, set alat tulis dan kami sedang mengumpul dana untuk membeli perabot dan barang-barang keperluan untuk Maahad Tahfiz Al Quran Pengkalan Damar, Sg Karang.




Anda boleh hubungi sy di talian 0132910196. sekian...terima kasih


06 September 2013

Promosi dari D Sadar Bridal untuk b2b

Share
Assalamualaukum dan Salam Sejahtera,

Diah nak promote blog MU masa diah bertunang dulu.. Promosi besar-besaran sempena pembukaan butik pertama Sada (owner). Diah kenal Sadar tiga tahun yang lepas...masa bertunang. Diah hanya message Sadar apa yang Diah nak...last minit, tambah simple pelamin...Sadar memang professional makeup artist malah dia seorang yang boleh berikan pendapat bernas. Jadi terpulang pada anda semua nak macam mana ikut bajet lah yer.....Melalui facebook, Diah dah follow Sadar dah lama sangat. Dari dia bertatih-tatih dalam bidang ni. Sadar seorang yang ambitious..congrats Sadar...kalau x promotekan bisnes orang melayu kita sendiri siapa lagi. Yang penting kena kental...jiwa kena rock!!!!

Sempena pembukaan butik Dsadar Bridal pada 9 September 2013 ni, mereka menyediakan pakej yang menarik untuk anda semua. Berbaloi-baloi. Come and grab bride to be!!! Jangan lupe pulak alamat butik. Kang promo punye promo lupe alamat butik kat mane??? Hahahaha...

Please note pakej dibawah untuk 30 pelanggan terawal SAHAJA....

Alamat Dsadar Bridal:-

No.17, Tingkat 1,
Jalan Pelabur B23/B, Seksyen 23,
40200 Shah Alam,
Selangor.

Sada : 011 2806 8590 atau 017 242 9142














Ni contoh makeup masa Diah bertunang dulu (kening tak cukur)...


Jadi pada bride to be semua yang mencari-cari pakej yang menarik dan dbommm boleh lah contact Sada.....not me....Nanti lain jadiknya...hahahaha.....


Mari serbu ramai-ramai....Love, Diah



05 September 2013

Selamat Hari Raya....

Share
Assalamualaikum, salam sejahtera....


Rasanya x terlambat kalau nak ucapkan Happy Eid Mubarak kepada semua pembaca blog yang setia.
Walaupun esok last nak beraya tapi saya masih ingat dekat blog ni. Dimana tumpahnya kuah kalau tak kenasi...(eh, kena mengena ke tak)...hahahaha...boleh tak kalau layan picture jer?

Raya tahun ni kat rumah mertua. Memang lah happening sebab adik ipar duai semua kepala giler-giler. Yang penting sekali cinta hati saya Danish Zikri pandai berjalan dahhh...bak kate mak mertua saya baru dapat lesen L. (sekarang dah laju sampai maknyer tak terkejar)....












Dikesempatan ini saya ingin menyusun 10 jari jika ada kata-kata yang menyinggung hati semua. Hajat di hati nak berguru buat kek tapi nampaknya macam kena tunda lagi. Sebab dalam perancangan nak buat adik untuk Danish Zikri...hahahaha...ayat tak boleh blah....


Dah abis sebulan beraya kan? Mana-mana yang rasa dah tambah berat badan kalau rasa nak kurus balik jom pm saya atau email saya. Mari kita berShaklee...





Regards,
Roziah



Blog Widget by LinkWithin