06 September 2013

Promosi dari D Sadar Bridal untuk b2b

Share
Assalamualaukum dan Salam Sejahtera,

Diah nak promote blog MU masa diah bertunang dulu.. Promosi besar-besaran sempena pembukaan butik pertama Sada (owner). Diah kenal Sadar tiga tahun yang lepas...masa bertunang. Diah hanya message Sadar apa yang Diah nak...last minit, tambah simple pelamin...Sadar memang professional makeup artist malah dia seorang yang boleh berikan pendapat bernas. Jadi terpulang pada anda semua nak macam mana ikut bajet lah yer.....Melalui facebook, Diah dah follow Sadar dah lama sangat. Dari dia bertatih-tatih dalam bidang ni. Sadar seorang yang ambitious..congrats Sadar...kalau x promotekan bisnes orang melayu kita sendiri siapa lagi. Yang penting kena kental...jiwa kena rock!!!!

Sempena pembukaan butik Dsadar Bridal pada 9 September 2013 ni, mereka menyediakan pakej yang menarik untuk anda semua. Berbaloi-baloi. Come and grab bride to be!!! Jangan lupe pulak alamat butik. Kang promo punye promo lupe alamat butik kat mane??? Hahahaha...

Please note pakej dibawah untuk 30 pelanggan terawal SAHAJA....

Alamat Dsadar Bridal:-

No.17, Tingkat 1,
Jalan Pelabur B23/B, Seksyen 23,
40200 Shah Alam,
Selangor.

Sada : 011 2806 8590 atau 017 242 9142














Ni contoh makeup masa Diah bertunang dulu (kening tak cukur)...


Jadi pada bride to be semua yang mencari-cari pakej yang menarik dan dbommm boleh lah contact Sada.....not me....Nanti lain jadiknya...hahahaha.....


Mari serbu ramai-ramai....Love, Diah



2 comments:

Blog Widget by LinkWithin